KAYSERİ / BÜNYAN - Topsöğüt Ortaokulu

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Sayın Salim AKBULUTGİLLER' in günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti. Tören programımızda "Cumhuriyet" teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı oratoryo gibi gösterileri tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi.

Emek, katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile katılımları ve eşlikleriyle bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 100.kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

15 Temmuz Demokrasi Köşemiz yenilendi.

Ekm

Mevlid Kandili, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV.’in, insanlığın yaşadığı en karanlık döneminde doğumuyla dünyayı şereflendirdiği gündür. O’nun örnek hayatı, her Müslüman için, alınması gereken derslerle doludur. Bir Müslüman olarak, kendimizi O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. İşte kandiller bu anlamda bir fırsat ve hatırlatma. Mevlit Kandili münasebetiyle okulumuzda öğrencilerimiz bir program düzenlediler. Program da şiirler, veda hutbesi okundu, ilahiler söylendi, sinevizyon gösterisi yapıldı.

Mevlid Kandili’nin de ülkemizden başlayarak bütün İslâm âleminde ve tüm dünyada şefkat, sevgi, adalet, mutluluk ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Panosu güncellendi.

Ekm

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında okul gezimiz Bünyan Şehitliği ziyaretiyle başlayıp, cam teras ve 15 temmuz şehidimiz Şehit CENNET YİĞİT'in ailesini ziyaret ederek devam etmiş , Bünyan Toki parkında son bulmuştur. Bu etkinliği planlarken milli ve manevi değerlerimizi öğrencilerimize tanıtıp , öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacımız oldu.  Cam teras ve park ziyaretlerimizde miniklerimizin sosyalleşmesi, keyifli vakit geçirmesini sağlamayı hedefledik.

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlandı.

Haz

2022/2023 Eğitim Öğretim yılı okul bahçesinde düzenlenen karne töreni ile sonlandı. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi geçirmelerini diliyoruz. Eylül ayında görüşmek üzere...

Haz

8.sınıf öğrencilerimizle okul içinde ve dışında mezuniyet etkinliği düzenledik.

Etkinliğimiz okul içinde törenle başladı. Fotoğraf çekimiyle okuldaki anıları kalıcı hale geldi. Hatıra amaçlı çam sakızı çoban armağanı hediyelerimiz öğrencilerimize okul idaremiz ve öğretmenleri tarafından verildi. Etkinliğimiz ilçe milli eğitim müdürümüzü ziyaretle Bünyan merkezde devam etti. İlçe milli eğitim müdürümüz Sayın İlker AKDOĞAN'a kabüllerinden ve samimiyetlerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Cam terasta pasta kesimiyle programımıza devam ettik.  Çevredeki insanlarında sevgisini, takdirini toplayan öğrencilerimiz cam terasta kep attılar. İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu'nun düzenlediği Aşık Veysel'i Anma programına öğrencilerimizle katıldık. Program sonunda kaymakamımız Sayın Turgut GÜLEN, öğrencilerimizi tebrik ettiler ve fotoğraf çekindiler.

Hayat devam ettiği sürece her bitiş yeni bir başlangıçtır. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. Yıl dönümünü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutladık.